Politica de confidentialitate

Acordam o importanță deosebită confidențialității datelor dumneavoastră și de aceea, dorim să vă informam în mod transparent asupra datelor cu caracter personal pe care le colectam, în ce condiții le utilizam și drepturile pe care le aveți în legatură cu datele dumneavoastră.

Astfel, în conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR), vă informăm că respectăm dreptul de acces al persoanei vizate asupra propriilor date personale, dreptul la rectificare al persoanei vizate asupra propriilor date, dreptul de ștergere al datelor personale, dreptul la restricționarea prelucrării datelor personale precum și dreptul la portabilitatea datelor personale.

Vă asigurăm că datele transmise vor fi folosite numai pentru scopul pentru care le-ați transmis, orice altă folosire fiind exlusă.

Astfel, daca aveti o plangere sau o nelamurire cu privire la modul în care folosim datele dvs. cu caracter personal, vă rugam să ne contactați la adresa de e-mail proiectare@ruxpro.ro

Colectăm numai date sau informaţii personale de identificare furnizate în mod expres şi voluntar de vizitatorii site-ului nostru.

Vizitatorii site-ului ne pot trimite un email folosind formularul de contact de pe site-ul web. Mesajele vor include numele şi adresa de email ale utilizatorului, precum şi orice alte informaţii suplimentare pe care acesta doreşte să le includă.

Datele personale pe care ni le veţi transmite vor fi păstrate numai atât cât este necesar pentru îndeplinirea scopului în care au fost colectate în conformitate cu prevederile legale, sau până când utilizatorul solicită ştergerea acestora.

Datele personale sunt colectate în scopul:

  • Trimiterii de răspunsuri la solicitările primite prin intermediul formularului de contact online;
  • Pentru a vă transmite comunicările/informațiile obligatorii, în baza obligațiilor noastre legale;
  • Pentru a răspunde la întrebările dvs. Este în interesul nostru legitim de afaceri să vă răspundem.

Prin folosirea acestui site web, vă manifestaţi acordul ca noi să procesăm informaţiile conform procedurii şi în scopurile enumerate mai sus.